Contact & openingstijden ▼
Laatst aangepast op: 04-03-2021

Patroontegels

Wij hebben een unieke collectie patroontegels in diverse formaten. De patroontegels hebben de uitstraling van vroeger. De door u aangekochte vloertegels kunnen desgewenst worden schoongezaagd. De patroontegels zijn in diverse maten en uitvoeringen bij ons verkrijgbaar.

Motieftegels

De oude vloertegels hebben een bijzonder motief. De patronen kunnen zichtbaar zijn met Jugendstil motief, bloemmotief en ster vormige motieftegels.
Stertegels, mozaiektegels, antieke tegels, art deco vloertegels,

Jugendstil tegels

Deze tegels zijn van rond 1900. Als ze mooi verwerkt zijn, is het net alsof ze er altijd hebben gelegen. Jugendstil tegels hebben prachtige originele details, en zeer specifieke patronen

Ceramic tegels

De keramische tegels zijn hardgebakken, dus ook geschikt voor toepassing buitenshuis. Denk bijvoorbeeld aan uw terras. De tegels zijn weerbestendig en kleurvast. Ceramic vloertegels zijn verkrijgbaar in allerlei soorten maten en uitvoeringen. Bekijk onze website voor de producten.
Keramiek tegels

Portugese vloertegels

Onze oude tegels hebben de uitstraling van Portugese vloertegels qua uitstraling, maar zijn dan echt en uniek

Unieke vloertegels

De vloertegels die we in ons assortiment hebben, zijn allen uniek. Ze zijn vaak in beperkte oplage verkrijgbaar. Zo heeft u een unieke vloertegel in uw woonruimte liggen, met de uitstraling van vroeger. Als u in uw woning geen oude vloer heeft, kunt u met onze collectie unieke vloertegels uw huis weer compleet maken.